Magyar Opera

Opera Profile Creator

Az Operás profilokról már olvashattatok több cikket is, hogy hol található, hogyan lehet menteni, illetve visszaállítani, valamint újat létrehozni. Most az új profil létrehozásának egyszerűbb módjáról lesz szó, ugyanis létezik egy program, az Opera Profile Creator, ami megspórolja nekünk a munkát és időt. (Linuxban parancssorból a következő sorral hozhatunk létre új profilt: opera -pd ~/opera-profile-new/)

Tölsd le a programot, majd tömörítsd ki bárhová és indítsd el.

Az alkalmazás automatikusan kitölti az elérési utakat. Ha több Operád van telepítve, akkor manuálisan is megadhatod az opera.exe helyét, illetve hogy hol hozza létre az új profil mappáját. A parancsikont pedig elhelyezheted bárhová, ahonnan kényelmesen eléred. Annyi profilt csinálhatsz, amennyit csak akarsz, és futtathatod őket egyszerre is.

Figyelem! Ha az elérési utat manuálisan írod be, figyelj rá, hogy ne kerüljön bele "/", valamint a parancsikonnak .lnk-val kell végződnie!

Kapcsolódó cikkek:

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr461066566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása