Magyar Opera

Nyereményjáték! A legjobb Én Operám cikk

Néhány hónappal ezelőtt a Magyar Opera blog meghirdette a cikksorozatát, amiben mindenki megfogalmazhatta a maga véleményét a böngészőről és kifejthette az Operához fűződő viszonyát. Rendkívüli örömünkre szolgál az a váratlanul sok írás, ami a felhívásunk nyomán "szerkesztőségünkbe" érkezett.

Bár még az írások fele sem jelent meg, de mivel az Operától sikerült némi ajándéktárgyat szereznünk, elhatároztuk, hogy időről-időre szavazásra bocsátjuk az addig megjelent műveket, hogy a nyertesek aztán remek Operás cuccokkal gazdagodhassanak. Első körben úgy gondoltuk, hogy a jubileumi tizedik megjelenés alkalmából hirdetjük meg az első ilyen szavazást.

Néhány szó a nyereményekről. A díjak minden esetben Opera ajándéktárgyak, értelemszerűen pénzre nem válthatók. A nyertesekhez való eljuttatás módját majd megbeszéljük, a postai út a legvalószínűbb. Az első három helyezett kap díjat, ezek pedig a következők:

  1. Egy villogó Operás labda, egy Operás toll és egy Operás frizbi
  2. Egy Operás toll és egy Operás frizbi
  3. Egy Operás frizbi

Technikai és érzelmi okokból igyekszünk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat felhasználni, ezért a szavazást ugyan "házon belül" rendezzük meg, de nem a blog.hu-n hanem a My Operás felületen.

Kérnék minden szavazni vágyót, hogy kattintson a My Opera - Magyar Blog oldalára, és szavazzon az oldalsávon! A szavazás határideje a hét vége, azaz 2009. november 22. 23:59!

Az írások értékelése mindenkinek egyedi joga. Ettől függetlenül mindenkit buzdítok az alábbi néhány pont figyelembe vételére.

  • Mivel az eredeti kiírásban sincs megkötés, ne azt nézzétek, hogy ki adott be cikket és ki kérdőívet
  • Nem az a jó írás, ami hosszú (vagy éppen rövid), a tartalom a lényeg
  • Nyilvánvalóan nem az Opera-szeretet foka a leglényegesebb kérdés :)
  • A fókusz az írás értékein legyen, ne a "külalakon", helyesíráson, annál is inkább, mert részben általunk szerkesztett művekről van szó!

A versenyben részt vevő cikkek szerzői és írásaik:

Kérnék mindenkit, hogy csak tiszta eszközöket használjon! Ha már szavazott valaki, de kíváncsi az eredményre kattintson a Már szavaztam pontra, azért van. Jó szórakozást és sok szerencsét.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr501530089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.11.17. 21:12:42

Természetesen a többiek is részt fognak venni egy hasonló sorsoláson, akik már küldtek cikket! Sőt, ha még nem jelent meg, akkor még módosítani is lehet rajta.

És mindenekelőtt, köszönjük a sok cikket, amit küldtetek!

Dzsini 2009.11.24. 10:50:45

Én pedig nagyon köszönöm a szavazatokat! :)

resius 2009.11.24. 12:38:10

Ja igen, elvileg lezárult a szavazás, na majd akkor hamarosan eredményhirdetés következik ;)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.11.24. 12:40:25

Gratulálok :)

Nos igen, nem lett túl nagy siker ez a szavazósdi, legközelebb másképp csináljuk :) Persze a nyereményeket ettől függetlenül elküldjük.

awking 2009.11.24. 12:43:21

Én szavaztam. :) Nagyobb sikere lenne a szavazósdinak ha itt lenne a blogon (bár akkor meg könnyebb lenne csalni)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.11.24. 12:55:18

@awking: Legközelebb a szavazók között is lesz majd nyeremény, és egyszerűen a kommentekben lehet majd szavazni.
süti beállítások módosítása