Magyar Opera

Beta-csokor a RockOperán

Úgy tűnik, a San Fracisco-i Rock Opera parti egyre nagyobb jelentőséget kap, mivel már nem csak a Kestrel (vagyis az Opera 9.5) első betájára számíthatunk ez alkalommal, hanem ezzel egyidően az Opera Mini 4 következő, immáron harmadik betája is megjelenik.

Az Opera Mini fejlesztői blogja szerint ez a kiadás sem csak hibajavítás lesz, hanem ismét egy belekerül egy újabb funkció, amely megint csak soha nem látott magasságokba emeli a mobil böngészést. A hangzatos kijelentéseken túl elejtettek pár hírmorzsát is az új funkcióról, amiből már szinte bárki kitalálhatja, hogy mi is lesz ez a nagyszerű újdonság: a mobil böngészés közel kerül a számítógépeshez. Gondolom, ennél többet nem is kell mondani :)

A Rock Operát online is lehet majd követni október 25-én a my.opera.com oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr92200580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.10.25. 13:01:40

Megjött az Opera Mini betája is, cikk is lesz hamarosan, de addig is lehet próbálgatni:
my.opera.com/operamini/blog/show.dml/1438646

opera11 · http://opera.extra.hu 2007.10.25. 16:08:18

Google szolgáltatások: google docs alapból bejön, a szövegszerkesztő is, a táblázarkezelő FF-ként azonosítva jó, a prezentációs kezelő még mindig nem jó
süti beállítások módosítása