Magyar Opera

Rock Opera

Bár kevés közünk van hozzá, azért megemlítem érdekességképpen az Opera jövő heti rendezvényét (október 25-én), amely a Rock Opera nevet viseli. Ez egy érdekes eseménynek ígérkezik, egyrészt mivel San Franciscoban kerül megrendezésre, másrészt egy nightklubban lesz, ha jól értettem ingyen piával és rockkoncertekkel, egészen pontosan a The Binges és a The 88 fog zenélni. Személy szerint nem ismerem őket.

Ez persze túl sok lenne a jóból, szóval a dolog negatív oldala, hogy csak 21 éven felüliek vehetnek részt rajta, valamint csak jeggyel lehet bemenni. Jegyeket viszont több módon is lehet szerezni az Operásoktól. Az egyik, hogy válaszolsz a kvízkérdésekre, ezzel felkerülsz egy listára, ahol az első x embernek adnak egy ingyen jegyet, viszont a többi költséget (utazás, szállás) neked kell álnod, szóval ez nem igazán buli innen Európából. De ha kint vagy USA-ban, szívesen segítek a kérdésekben.

A második lehetőség sem túl kecsegtető a számunkra, mivel ebben az esetben is csak az USA-n belül fizetik az utazást, viszont ott már a szállást is. Ehhez azt kell tenni, hogy írsz egy blogbejegyzést arról, hogy miért válasszanak ki éppen téged (persze angolul), majd elküldöd a linket a My Operának október 19-ig.

A jó hír, hogy mi is figyelemmel követhetjük a rendezvényt élőben a My Opera oldalán. Az Opera Watch szerint valami újdonság is be lesz jelentve az Operával kapcsolatban, sajnos nekem halvány fogalamam sincs, hogy ez mi lehet, azt gyanítom, hogy csak valami apróságról lesz szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr74198140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pillango666 2008.05.25. 11:48:16

Szörényi Leventével szeretnék kommunukálni "Az István a király " c. szerzeményével kapcsolatban.erre a címre kérek elérhetőségi segitséget.köszi.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.05.25. 11:59:32

pillango666, ez a rockopera valami egészen más, mint amire te gondolsz... :) Azért sok sikert.
süti beállítások módosítása