Magyar Opera

Holnap újabb beta érkezik az Opera Minihez

Az Opera Mini csapata holnap (augusztus 30-án) adja ki az Opera Mini 4 második betáját. Az első betát még júniusban adták ki, és túlnyomórészt nagyon jó visszajelzéseket kaptak róla, valamint az új funkciókról (bár volt olyan is, akinek nem tetszett).

Az új verzió főleg hibajavításokat fog tartalmazni, jelentősen javítottak a Blackberry kompatibilitáson, még több telefont támogatnak, valamint néhány új funkció is került bele, amely még jobban segíti majd a böngészést. Az újdonságok egy része sokak által kért funkciókat valósít meg, de lesz új, innovatív fejlesztés is benne.

Az új betát holnaptól az operamini.com/beta oldalról töltheted le a telefonoddal.

Az Opera Mini 4 végleges megjelenése előtt még számíthatunk egy harmadik betára is, mivel minél több hibát ki szeretnének szűrni. Ezért ha hibát találsz, feltétlenül jelezd ezt az Opera Mini fórumon, vagy akár itt a blogon.

Az Opera Mini népszerűsége egyébként még mindig töretlenül növekszik, hamarosan elérik az 1 milliárd oldalletöltést havonta (éppen egy évvel ezelőtt ünnepelték az első 1 milliárd oldalletöltést), valamint a felhasználók száma is elérte a 20 milliót (az nem világos, hogy ezek aktív felhasználók, vagy csak ennyien töltötték le a Minit). A felhasználók viszont egyre többet használják a Minit, és több oldalt néznek meg vele átlagosan, mint korábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr40151909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lali_ 2007.08.30. 17:05:00

azta... ellehet forgatni!!!

Lali_ 2007.08.30. 17:15:00

van benne fektetett mód!!

Lali_ 2007.08.30. 17:18:18

a...már megint beugrottam a nem elment kommentnek...

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.08.30. 17:20:25

ja, néha kicsit késleltetve jelennek meg... blog.hu :(

meneruwa 2007.08.31. 16:54:26

bug! a legkisebb betü használatakor nem láthatóak a hosszú ékezetes karakterek.

Ronyn 2007.09.01. 09:33:21

Annnyi észrevételem lenne az uj bétával kapcsolatban,hogy hircsatornárol nem lehet leiratkozni,és bizonyos oldalakat(pl.:Mobilaréna)beállitástol fuggetlenül is csak kicsinyitve jelenit meg(szoval nem képernyőhöz igazitva,habár ugy van beállitva),és ilyenkor a szoveget sem tördeli hasábokra,vagyis ilyen oldalaknál állandoan mozgatni kel a képet jobra-balra,hogy el lehessen olvasni a szöveget...

zseko 2007.09.04. 21:02:16

Most olvastam hogy van újabb béta, az előzővel az a gondom volt, hogy nekem nem ment fel a netre addig, míg az előző verzióval meg nem nyitottam egy lapot. Utánna működött, de addig nem. Kíváncsi leszek ez jobb lesz-e.
Ja, Samsung D500-am van.
süti beállítások módosítása