Magyar Opera

Egymilliárd weblap Opera Minivel

Egy fontos határt ért el tegnap az Opera Mini telefonos böngésző, mivel mostanra már több, mint egymilliárd weboldalt nyitottak meg vele. Az Opera Mini sikere a megjelenés óta töretlen, folyamatosan emelkedik az ismeretsége és a részesedése, mivel a legtöbb telefonon használható, ingyenes, szinte a teljes web elérhető vele, ráadásul gyorsabban, mint a hagyományos telefonos böngészőkkel. Az Opera Minivel leggyakrabban Google keresést indítanak, közösségi oldalakat látogatnak, de népszerű a webes levelező és természetesen a „felnőtt” tartalom is.

Az Opera Minit jelenleg ötmillióan használják aktívan, a legtöbben Oroszországból, az USA-ból, Indiából, valamint a skandináv országokból és Angliából. A felhasználók száma még bőven emelkedhet, mivel becslések szerint nagyjából 700 millió Java támogatású mobiltelefon van a világon, ami képes az Opera Mini futtatására.

Az Opera Mini jelenleg Németországban terjeszkedik egy speciális ebay változattal, amelynek a kipróbálásával most egy 400 eurós telefont is lehet nyerni.

Az Opera Minit a http://mini.opera.com címről töltheted le a telefon beépített böngészőjével.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr412209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása