Magyar Opera

Magyarul is elérhető a MyOpera

Ma nagyobb frissítésen esett át a MyOpera, és egyúttal — számomra is meglepő módon — feltöltöttek néhány új nyelvet is a folyamatban levő fordításokból, köztük például a magyart. Mondjuk akadt azért ezzel egy kis probléma, mert egy félkész állapotban levő, régebbi fordítást sikerült feltölteniük, ami csak kb. 80%-ban ban van készen, és az azóta elvégzett javításokat nem tartalmazza. Remélhetőleg ezt hamarosan javítják, és frissítik a fordítást.

A MyOpera oldala magyarul A MyOpera oldala magyarul

Ha magyar Operád van, akkor az oldal azonnal magyarul fog bejönni, egyébként a jobb alsó sarokban választhatod ki a nyelvet. Nem csak a MyOpera oldala, hanem a kapcsolódó aloldalak is frissültek, például a témák (bőrök, skinek) letöltésekor (Eszközök > Megjelenés > További bőrök keresése) már ugyancsak magyar a felület, igaz, már az új „téma” fordítással.

És szokás szerint, ha hibás fordítást, elírást vagy furcsa mondatszerkezetet találtok, azt itt jelezzétek, és amint lehet, javítom. (Érdemes például a MyOpera súgó környékén nézelődni, de a felhasználási feltételek is tartalmazhatnak érdekességeket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr8979802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cousin333 · http://magyaropera.blog.hu 2009.03.04. 15:33:40

Olyan jó lett, hogy újra leállították, és most megint nem elérhető... :)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.03.04. 15:38:36

Remélem most rakják be a teljes fordítást :)

awking 2009.03.04. 15:48:32

Ma reggel egy ismerősömet sikerült rábeszélnem az Operára. De a szinkronizációs Opera link/myOperás részbe már nem akartam belekezdeni, úgyse értené meg angolul alapon. Volt ám meglepi amikor mégis megnyitottam és magyar volt! :)

Remélem hamar javítják a kisebb hibákat, Nektek pedig gratulálok, hogy végre sikerült elérnetek! ;)

Lali_ 2009.03.04. 17:52:22

Nagyon jó lett :)

A my.opera.com/community/ oldalol bejelentkezve ilyet ír az Utolsó tevékenységeknél:
* felvette felvette barátjának *t.

Szóval kétszer szerepel a felvette szó :)

A másik, ha megnyotom a my.opera.com/Felhasznalonevem/friends/ oldalt, akkor ilyeneket ír aa barátok neve helyett: "Barát neve
A barát állapota itt fog megjelenni..." Mondjuk ezt gondolom ők nézték be :)

Lali_ 2009.03.04. 17:53:24

Ja, a * helyett persze nevek vannak, csak nem akartam a személyiségi jogaikat a sárba tiporni :)
süti beállítások módosítása