Magyar Opera

Megújult a My.Opera oldala

Ünnepelnek a szerver majmok

Ismét megújult a My.Opera, az Opera közösségi oldala. Az utóbbi hetekben már többször is emlegették, hogy készül az új verzió, az Opera Watch is jelezte, hogy hamarosan megújulnak. Különleges, szép, vibráló, személyes - így jellemzik magukat az Operások a megújult oldalon. Én átütő, hatalmas változást nem látok, az oldal megjelenése kellemes, elegáns, de azért nem nevezném különlegesnek. Meglátjuk, hogy válik be. Sajnos az oldalak, főleg a fórum fordításának lehetőségéről továbbra sincs semmi hír, gyanítom ez a változat is csak angolul lesz elérhető.

A megújulás kapcsán ismét lehetőség van a ruhatárunk felfrissítésére, ugyanis a készlet erejéig Operás pólókat küldenek a jelentkezőknek. Ez most valóban ajándék, mert a címed megadásán kívül semmi más feladatod nincs ezzel kapcsolatban. Az óra ketyeg, úgyhogy igyekezz :)

Ha lemaradnál a pólóról, van még egy másik, kissé kevésbé személyes ajándék is. A fejlesztők a My.Opera megújulásának örömére egy remek kis háttérképet rajzoltak, amit több méretben is letölthetsz.

A valódi újdonságokról a hírverés mellett egyelőre nem sok szó esett, később lesz erről egy részletes bejegyzés a Developer blogon. Az egyik új menüpont a People (Emberek), ahol interjúkat készítenek majd a My.Opera tagokkal. A blog, a fotóblog, a csoportok már a régi változatban is megvoltak, úgyhogy ezek nem újdonságok. Ha Opera Minit használsz, akkor a My.Opera az egyik legjobb megoldás egy blog vagy fotóblog készítéséhez, ehhez mostantól egy Mobile rész is készült a megújult oldalon.

A későbbiekben a My.Opera blogok között lesz egy CSS Blog Design verseny, soha nem látott nyereményekkel, amelyekről azonban egyelőre nem lehet tudni semmit. Azt azonban már most megígérték, hogy a megválaszott CSS király biztosan nem fog csalódottan távozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr3444272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoli · http://my.opera.com/zoligrg89 2007.03.09. 16:28:01

Szerintem nagyon jo lenne ha a magyaropera is valami uj alakot oltene.
Kulonos keppen..,nem artana ha Menuk lennenek az oldalon.
Nagyon nehezen akadok ra az erdekes cikkekre.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.03.09. 16:32:10

Hát igazából éppen ezen dolgozok, csak sajnos nem vagyok designer, és nehezen alakul a kinézet :) De a menük már megvannak, csak a struktúrát kell még kitalálni hozzá. Valamikor áprilisban szerintem át is térünk az új designra. Ha van kedved segíteni, beleszólni, gyere át a műhelybe:

magyaropera.blog.hu/2006/11/16/muhely
süti beállítások módosítása