Magyar Opera

Óriásképtől fagy a Windows

index: Óriásképtől fagy a Windows

A leggyakoribb böngészők semmivel sem védekeznek az irracionálisan nagyra méretezett képek ellen. Átlagos értelmi képességű általános iskolás képes olyan weboldalt készíteni, amelytől lefagy az oda látogatók pécéje.

...

A probléma nem lehet kizárólag a Windows hibája, hiszen a lefagyást nem lehet minden komolyabb böngészővel reprodukálni. A heise.de híroldal összesítése szerint XP SP2 operációs rendszer esetén érintett az aktuális Internet Explorer, a Firefox 1.0.x, a különböző Mozillák és Netscapek. A túlméretes képek viszont nem hatják meg a Firefox 1.1 bétaverzióját és az Operát. Előbbi a gigakép helyett csak fekete felületet mutat, míg az Opera a képet erősen torzítva hozza be.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr994803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása