Magyar Opera

iOpera

Az iOpera oldal a Macintoshra elérhető stílusokat, arculatokat foglalja össze. Az oldalon keresztül az Operát bármilyen Mac-en elérhető böngészőhöz hasonlóvá alakíthatjuk (mint például Camino, Firefox, Omniweb, Safari és Shiira), természetesen van egy saját stílus is kifejezetten Macintoshra, az iOpera. Mivel ezek a stílusok függetlenek a rendszertől, így más platformon is használhatjuk őket, például Windows vagy Linux alatt is.

Mindegyik stílushoz több változat is létezik, arculatokkal és eszköztárakkal együtt. Az arculatokra és az eszköztár-beállításokra kattintva ezek azonnal letöltődnek és aktiválódnak (vagyis nem kell újraindítani az Operát hozzá). Ha elfogadjuk őket, akkor a Beállítások alatt lehet visszaállítani az eredetit, az Eszköztárak és menük alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr824867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása