Magyar Opera

1 millió letöltés mobilokra

Az Opera elérte az 1 millió letöltést a böngésző mobiltelefonokra szánt változatából, és ez a szám csak az Opera oldaláról indított letöltéseket tartalmazza, nincs benne a beépített vagy más oldalról letöltött Operák száma. Az Opera fejlett technológiáinak köszönhetően hamar a legnépszerűbb termék lett a Symbian alapú rendszereken.

Az SSR megjelenése előtt a telecom cégek már kezdték elveszteni a bizalmukat a mobiltelefonos internetben. Az SSR viszont leütötte a labdát, és megmutatta, hogy bármilyen oldal megjelenítése lehetséges a kis képernyőkön is, a stílus és méretek megfelelő módosításával. Két évvel a technológia bejelentése után az Opera vezető pozicióban van a piacon, és a teljes internetet elérhetőve teszik a szolgáltatóknak.

Egyre több készüléken jelenik meg az Opera, mint beépített alkalmazás. Az Operát telepíteni lehet bármilyen Symbian rendszerű telefonba vagy készülékbe, mint például: Nokia 6620, Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 6600, Nokia N-Gage, N-Gage QD, Nokia 7650, Siemens SX1, Sony Ericcson P800 és P900.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr414873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása