Magyar Opera

Biztonsági frissítés

Az Opera 7.51 ajánlott biztonsági frissítés minden Opera felhasználónak. A javított hibáról a PC Fórumon lehet bővebben olvasni.

A felhasználók megtévesztésére a lehetőséget az adja, hogy az Opera böngésző - konkurrenseivel ellentétben - nem korlátozza az oldalhoz kapcsolódó, annak meglátogatásakor a címsorban a weblap URL-je előtt megjelenő ún. "favicon" képecskék méretét, amellyel így akár a teljes címsor elfedésére, és tartalmának meghamisítására is lehetőség nyílik. A trükk kihasználásával a bankok, boltok vagy beléptetőrendszerek külső megjelenését utánzó hamis weboldalak tökéletesen elmaszkolhatják valódi címüket, és a felhasználót abban a tévhitben ringatva, hogy az eredeti weboldalon jár, bizalmas információk kiadására vehetik rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr114916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása