Magyar Opera

12 milliós kártérítés

A PC Fórum cikke az Operáról:

A norvég Opera Software több, mint 12 millió dollárra tett szert egy közelebbről meg nem nevezett "nemzetközi konszernnel" kötött peren kívüli egyezségben. Az azonos nevű böngésző gyártója korábban azt sérelmezte, hogy a meg nem nevezett konszern weboldalait olyan módon alakította ki, hogy az Internet Explorer programban helyesen, a cég böngészőjében azonban helytelenül jelentek meg.

A norvég Dagbladet újság spekulációja szerint a titokban tartott vállalkozás nem más, mint a Microsoft, akinek MSN portálját az Opera készítői már többször is azzal vádolták meg, hogy olyan stíluslapokat szolgáltat a cég böngészői számára, amelyek az oldalak tartalmának eltorzítására utasítják azokat - ezáltal azt a látszatot keltve, mintha a hiba az Opera böngészőjében rejlene.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr284919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása