Magyar Opera

Írj az Opera Unite-ról és nyerj Opera labdát!

Még van néhány Opera reklámcuccom, így ismét egy játékra szeretnélek hívni benneteket. Ezúttal a nyeremény egy villogó Opera labda, amellyel egy kis szerencsével akár te is "villoghatsz" majd.

A feladat nagyon egyszerű: írj egy cikket az Opera Unite-ról, küldd el nekünk, és a legjobb cikkeket lehozzuk itt a blogon. Ezután lesz róluk egy szavazás, és a legtöbb szavazatot begyűjtő cikk szerzője kapja meg a labdát. A cikk bármilyen lehet, rövid vagy hosszú, lehet általános vagy vonatkozhat csak egy konkrét részre, lehet komoly vagy vicces, ahogy tetszik, a lényeg, hogy az új Opera Unite-ról szóljon. Jöhetnek mindenféle vélemények, tippek és trükkök, javaslatok, fejtegetések a jövőre nézve, stb. Akár negatív vélemény is jöhet, ha az nem csak egyszerű fikázás.

Most, hogy sikeresen átpasszoltam nektek a munkát, adok néhány tippet, hogy hol lehet ötletek után kutatni. Egyrészt jó témákat biztosíthat például a most indult Opera Unite blog, de lehet keresgélni a külföldi oldalak között a Google Blog Search-el, itt is lehetnek jó ötletek.

A cikkeket a magyaropera (kukac) gmail.com címre várjuk! A határidő július 12. Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr291203329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miqlas 2009.06.24. 19:43:55

Nálam nem működik az Unite egy ideje. A futó Operából elérem, de ugyanazon a gépen már Firefoxból nem, és más sem éri el, pedig eddig működött. Azt írja: "Webkiszolgáló hiba: Nem sikerült kommunikálni a proxy kiszolgálóval. Lehet, hogy a hálózat megszakadt." De hiába indítom újra, nem megy. Más találkozott hasonló problémával?
(Mikor kapom a labdát? :)

miqlas 2009.06.24. 19:44:41

Ja, kimaradt: én nem proxy-n keresztül netezek.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.06.24. 20:34:53

@miqlas: A proxy az Opera Unite proxy-ja, és igen, nekem is ugyanez volt tegnap a hiba. Remélem csak átmeneti.

Mesmoryser 2009.06.24. 20:49:24

Talán inkább a Wikipédián kéne írni róla valamit. Mindenképp maradandóbb. És persze az Opera szócikket is alaposan fel kéne javítani.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.06.25. 13:18:57

@Mesmoryser: Erre azt szokták mondani a wikipédiások, hogy rendben, akkor állj neki :)

Mesmoryser 2009.06.25. 15:55:53

@Karbonade: Valóban ezt szokták/tuk mondani, de senki sem érthet mindenhez. Amennyire tőlem telik, karbantartom a szócikket, frissítgetem a verziószámokat (tényleg ez tegnap elmaradt), meg írtam egy rövid összefoglalást a Uniteról. Több most nem fér bele.
Tudom, hogy te rengeteget teszel az Operáért, ezért nem erőltetem a dolgot, de talán pont neked van annyi ismereted, hogy a lehető legjobb szócikket meg tudjad írni. Az Opera szócikket a statisztika szerint jelenleg napi 30-70 látogató olvassa, "Opera reklámnak" se lenne rossz, ha minőségi információt kapnának a böngészőről.
Szóval ha valaki kedvet kapott hozzá, nyugodtan keressen meg, szívesen segítek (elvégre régi szerkesztő vagyok és emellett adminisztrátor, járőr, meg még ki tudja mi).

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2009.06.25. 16:25:56

@Mesmoryser: sajnos nincs sok időm most ilyesmire, de megpróbálom majd valamikor átdolgozni a cikket.

Mesmoryser 2009.06.25. 16:50:03

@Karbonade: Nagyszerű :) Ha segítségre van szükséged, a Szerkesztővita:BáthoryPéter lapon találsz meg, vagy emailben. (Már amikor gépközelben vagyok, mert a nyaram elég káosz)
süti beállítások módosítása