Magyar Opera

Hamarosan tesztelhető az új Opera Mini

Mostanában riktábban lehetett olvasni az Opera Miniről, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a fejlesztők pihentek volna. Az Opera Mini következő verziója lassan eléri a beta állapotot, és az Opera Mini blog szerint egy újabb áttörést fog hozni a mobil böngészésben. Az eddigi információk alapján valami egészen különlegesre számíthatunk (a blogon valamilyen új dimenzióra hivatkoznak), persze semmi konkrétumot nem lehet még tudni róla, csak találgatni lehet.

Viszont most lehetőséged van arra, hogy jelentkezz beta tesztelőnek az Opera Mini új verziójához. Ha az előbbi linken feliratkozol a tesztelésre, akkor a fejlesztők értesíteni fognak (akár valamelyik messengeren is), amint a beta elérhetővé válik. Mivel az Opera Mini tesztelését nem szokták túl széles körben végezni, ezért érdemes gyorsan jelentkezni, ha még szeretnél bekerülni. Valószínűleg a beta verziót egy kisebb teljesítményű szerver szolgálja ki, amelynek korlátozott a kapacitása, ezért van szükség erre a lépésre.

Egy másik hír, hogy az Opera Mini a több, mint 15 millió felhasználójával a legnépszerűbb letölthető Java alkalmazás lett a mobiltelefonokra.

Kapcsolódó linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr8573946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lali_ 2007.05.10. 23:45:51

Én már jelentkeztem
E-mailben is értesitenek nem? Mert és mostanság az MSN-t nem használom, bár, majd ha olvasok róla, akkor majd bekapcsolom.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.05.10. 23:46:55

Szerintem szólnak emailben is, nem is értem mire jó ez a messengeres téma. Még jó hogy nem twitteren jelentik be.

opera11 · http://bartosslajos.atw.hu/download.php 2007.05.11. 19:58:46

Ahamm biztos..csak kár, hogy gözöm sincs, hogy mi az a twitter...(tudom, hogy gáz..olyan mint az MSN, aim, yabber... vagy zöldséget mondok? Könnyen lehet.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.05.11. 20:40:50

Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mi a twitter... de nem chat. Nézd meg itt: webisztan.blog.hu/2007/03/12/twitter_megmagyarazhatatlan_de_jo

Meg itt: twitter.com/

smv · http://www.verse.hu 2007.05.11. 21:00:36

Sajnos nincs pénz a telómon kipróbálni (és sosem volt), így még soha nem próbáltam a minit. Nincs valmai emulátor telefon javahoz, hogy ki lehessen próbálni? :)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2007.05.11. 21:11:26

Dehogynem, több is, aszem írok is róla egy postot majd később, addig is próbáld ki itt: www.operamini.com/demo/
Mondjuk ennek az a hátránya, hogy más verziót (pl. régebbit, betát vagy magyart) nem tudsz vele kipróbálni.

Dagenham · http://bluejaunte.wordpress.com 2007.05.16. 09:58:43

Hmmm... feliratkoztam, leánykori nevemtől kezdve pillanatnyi testsúlyomig mindent megadtam, babona szerint, ahogy kell, eleddig semmi... nektek küldtek már valamit?
süti beállítások módosítása