Magyar Opera

Saját widget a blogodhoz

Az Opera az új Widgetize szolgáltatással eléggé megkönnyítette a blogokhoz tartozó widgetek készítését. Most már csak az oldalad hírcsatornájának címére van szükség, és pár kattintással el is készítheted a saját widgeted. A widget egyszerűen a forrásoldal híreit tartalmazza látványos megjelenéssel: megjelöli az olvasott bejegyzéseket, elolvashatod a widgetben a cikkeket, és persze az egész widget összecsukható.

Miután a widget elkészült, az Opera több lehetőséget is biztosít az elhelyezésére az oldaladon: készíthetsz hozzá gombokat, linkeket, sőt az utolsó, Autodiscovery funkcióval még a címsorba is beteheted a widgetedet (ezt már ezen az oldalon is láthatod Operában). Ehhez a megadott kódot a html dokumentum head részébe kell másolni.

Természetesen már a Magyar Opera widgetét is letöltheted, de próbáld ki, és készítsd el a sajátodat is!

Az Operához jelenleg kb. 450 widget tölthető le a központi oldalról, köszönhetően a widget játéknak, amelyen az Opera több komolyabb nyereményt is kisorsolt már. A legújabb ajándék az e havi nyertesnek például egy 2500 dolláros MacPro lesz. Ennek ellenére, bár sok különleges és érdekes widget készült már, az igazán nagy dobás még mindig várat magára.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr8411618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása