Magyar Opera

Vivaldi 2.11

Az évtized első Vivaldi kiadása kisebb horderejű újdonságokat tartalmaz, de sokféle területről.

A picture-in-picture videónéző elindításához már nem kell a helyi menüben kutatni. A videók felett ugyanis megjelenik egy gomb, ahogy az már a többi böngészőben is működik. A Vivaldi megoldása kicsit még bugos. Nem tudjuk, hogy mi áll a kiadás hátterében, de valószínűleg a következő napokban javítani fogják.

Újabb frissítésen esett át a témakezelés. Ahogy terjed a sötét mód az operációs rendszerekben, úgy fejlődnek a felhasználói szoftverek is ezen a téren. A Vivaldi mostantól alkalmazkodni tud a Windows 10 és a MacOS sötét-világos módjához, és automatikusan átvált a beállított témák között.

Fejlődött a billentyűzettel navigálás is. Az F6 (és Shift+F6) segítségével mozgathatjuk a fókusz a weblap, a könyvjelzősáv, az eszköztár és az oldalsáv között, hogy aztán azokon belül már a megszokott billentyűkkel navigáljunk.

Végül az eszköztáron megjeleníthető kereső is érintett egy változásban. A Beállításokban a Keresés lapon megjelent egy olyan opció, hogy a keresőmezőt egy gombra kattintva tudjuk elérni.

LetöltésVáltozáslista

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr5615470942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekomajin · http://nekomajin.wordpress.com 2020.04.18. 16:17:27

Jövőhéten jön a Vivaldi 3.0 és Vivaldi Mobile (nem béta)! Sok finomság lesz.

ZeGa 2020.04.22. 11:21:01

Meg is érkeztek!
süti beállítások módosítása