Magyar Opera

Vivaldi 2.9

A Vivaldi 2.9-es verziója sem tartogat óriási újdonságokat. Vagy a mobilos böngésző fejlesztése vesz el erőforrásokat, vagy még karácsony előtt ki akarják adni a harmadik nagy dobást, az M3 levelezőt. Ki fog derülni.

Az viszont már kiderült, hogy az új verzióban ráncfelvarráson esett át a főmenü. Bekerültek a web panelek és a hibabejelentő, jobbgombos menüt kaptak a könyvjelzők, és hibajavításokat kapott a billentyűzettel navigálás.

Ezeknél talán érdekesebb, hogy a Beállítások -> Webhelyek oldalon mostantól globálisan felül tudjuk írni a webhely beállítások Chromiumban megadott alapértelmezett értékeit. (Például be lehet állítani, hogy az értesítéseknél ne a Rákérdezés legyen az alapértelmezett, hanem a Tiltás.)

Végül, a hatékonyság terén is történtek előrelépések. Gyorsabb lett a lapok megnyitása és bezárása, illetve jelentősen javult a videók lejátszása macOS-en.

LetöltésVáltozáslista

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr6015275190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása