Magyar Opera

Megjelent az Opera 47 stabil kiadása (47.0.2631.39)

Az előző verzióhoz képest a 47-esben sincs semmi extra látnivaló, de most legalább betudhatjuk a nyári szabadságoknak. A következő már jobb lesz.

Két régóta várt apróságot azért sikerült megvalósítani. Az egyik a könyvjelzők exportálása Netscape HTML formátumba. A funkció a könyvjelző kezelő oldalsávján érhető el, a mappák alatt.

A Lap menüben a bezárt lapok számát 10-ről 32-re növelték. Hogy miért pont ennyire és miért nem lehet átállítani, azt ne kérdezzétek! Meg kell azonban jegyezni, hogy a következő verzióban további fejlesztések várhatók a Lap menüvel kapcsolatban.

Az eszköztáron/oldalsávon/lapfüleken elhelyezkedő ikonok szebb, élesebb megjelenést kaptak. Illetve az éjszakai mód bekapcsolása esetén a szürkeárnyalatos ikonok színét invertálja a böngésző. Sajnos ez a funkció elég rosszul működik, viszont a Vivaldi által használt megoldástól élesen elzárkóztak a fejlesztők.

Végül a videólejátszás kapott több kisebb-nagyobb javítást.

A 47-es verzió fejlesztését végigkövetheted a teljes változáslistában.

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr9512730756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása