Magyar Opera

30 developer, első frissítés (30.0.1820.0)

Főbb újdonságok

  • A böngésző mostantól nem balról jobbra vált a fülek között, hanem a használat sorrendjében, mint régen. (Ez a funkció eddig is elérhető volt a flags-ben, de most már a beállításokban is átkerült, és alapértelmezett is lett.)
  • A fül menüben megjelent a nem rég bezárt fülek listája, lánykori nevén a "kuka gomb". (Jelenleg kettőt kell kattintani, viszont az egyik fejlesztő már jelezte, hogy a menü valószínűleg meg fogja jegyezni az utoljára használt panelt, és alapértelmezetten azzal fog megnyílni a jövőben.)

További újdonságok

  • Az oldalsáv fejlesztése tovább folyik. A vizuális változások mellett az API is újabb funkciókat kapott.
  • A Felfedezés belső lap átalakításon esik át. A könyvjelzőkezelőhöz hasonlóan egy beépített bövítmény lesz.

Jelenleg még láthatatlan fejlesztések

  • Megjelent egy kapcsoló, amivel engedélyezni lehet néhány beállítás szinkronizálását. (Egyelőre nem tudjuk, hogy ez a "néhány" mit takar.)
  • Megjelent egy másik kapcsoló is, amit ha engedélyezünk, akkor ki tudjuk cserélni a gyorshívó keresőmotorját. (Már ha nincs kikapcsolva.)

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr337323904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása