Magyar Opera

28 developer, első frissítés (28.0.1738.0)

Főbb újdonságok

  • A telepítőfájlok tömörítése változott. Ennek hatására a telepítő mérete kb. a negyedével csökkent. (A következő frissítéskor lesz eredménye.) SZERK: Jelenleg csak a Mac-es kiadásról van szó.

További újdonságok

  • A szív menüben mostantól a 7 leggyakrabban használt mappából lehet közvetlenül választani, nem a felsőszintű mappákból. (Ennek így nem sok értelme van, mert továbbra sem lehet tetszőleges mappát választani, de ezzel még kísérleteznek.)
  • Kuka mappa a könyvjelzőkezelőben. (Mappákkal is működik.)
  • Engedélyezni lehet a gyorshívók átalakítását a könyvjelző adatmodellre. Ennek hatására megjelenik egy gyorshívó mappa is a könyvjelzőkezelőben, és innentől fogva a gyorshívók is szinkronizálódnak.

Jelenleg még láthatatlan fejlesztések

  • Ha minden igaz, a gyorshívóban is ugyanúgy lehet majd screenshot, ikon és automatikusan generált csempe közül választani, mint a könyvjelzőknél. (Végre.)

Teljes változáslista

Letöltés: Windows, Mac, Linux

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr927054705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tebi 2015.01.09. 20:57:22

Nem rossz, semmi egetverő újdonság, de határozottan nem rossz, hogy kezdenek összeérni a különböző fejlesztések. Épp a minap agyaltam rajta, hogy mi a fenéért nem lehet pl a gyorshívókat szinkronizálni, ha a könyvjelzőket igen, a jelszavakat megértem, mert az azért más dolog, de a gyorshívó nem tartana sokba, de most már látszik, hogy miért vártak vele. Nem tudom mondjuk mi tartott eddig rajta nekik, de nem is érdekes, a lényeg, hogy a végén jó legyen.

gyjoci95 2015.01.11. 01:00:28

Csak az a mobil szinkronizálás jöhetne és nem a Mini-re hanem a rendes böngészőre. És akkor alapböngészővé válna nálam gépen és telefonon egyaránt.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2015.01.11. 22:19:56

@knorbert: Bár ez lenne a legnagyobb baj ezzel a böngészővel...

knorbert 2015.01.14. 13:28:04

@- Cseresznye -: nem, ez csakugycsakugy hozzászólása volt.

knorbert 2015.01.15. 17:17:22

- nyomtatásnál nektek is összeomlik?
- ha be van kapcsolva a flags-nál a könyvjelző adatmodellre alakítása a gyorshívónak, nálatok is omlik, ha a címsorba próbáltok címet gépelni? (ha azonban a már ott lévőbe /mondjuk a közepébe/ gépelem a címet majd a fölösleget kitörlöm az elejéről hátuljáról akkor nem omlik...
Úgy érzem vissza kell még pár évre húznom a Firefoxhoz.

Tebi 2015.01.15. 18:57:19

@knorbert: vagy talán a stabilat, esetleg a bétát felrakni az operából, ha zavarnak az összeomlások és kiforratlan funkciók azért az is sokat segít. Ha mással is bajod van, akkor már lehet tényleg elkél a firefox, sajnos nem elképzelhetetlen szitu, hogy így legyen a jelenlegi állapotban.
Mindenesetre ez a kép nagyon jó volt :D
süti beállítások módosítása