Magyar Opera

Addon ajánló: RSS Speed Dial

Szeretnétek a legfrissebb híreket egy kattintással elérni? Csak pár RSS-hírcsatornát figyeltek, de azt komoly érdeklődéssel? Ha igen, akkor az RSS Speed Dial kiterjesztés nektek készült.

Ez nem egy hagyományos feed olvasó, ettől függetlenül viszont lehet létjogosultsága. Tökéletes például akkor, ha két feladat között van némi üresjáratunk, mert ilyenkor elég csak a Gyorshívóra pillantanunk a legfrissebb hírekért – az olvasnivaló beszerzéséhez megfelelő társ a Hírkereső portál. A lenti képen működés közben láthatjátok a kiterjesztést.

251b2d84-302b-4f70-8686-cc356e6e1607_details_big.jpeg

Az RSS Speed Dial konfigurálása nem fog sok álmatlan éjszakát okozni: beállíthatjuk a frissítést, a váltások időközét és a tárolt hírek számát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr196701571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

summoner · http://my.opera.com/summoner1/blog/ 2014.09.18. 12:58:26

Ès ezt ki hasznàlja? Vèlemènyem szerint ennek nem sok èrtelme van. X mp-enkènt pörget egyet. Kinek van ezt ideje vègignèzni aprò betükkel tizen darab rss oldal feedjèvel. Vannak ingyenes oldalak ahovà regisztràlsz behalyitasz x feedet ès ott szèpen làtsz mindent. Ennyi

Tebi 2014.09.18. 13:55:44

Jó ez olyan, mint az időjárás a gyorshívón, vagy akár a telefonodon egy widget-ben, de e-mailekkel is lehet ilyesmi.
Nem arra való, hogy ezen olvasgass, elég részlet nem fér az ilyesmire túl kicsi, de szem előtt van. Csak egy-két csatornát adsz hozzá, ami érdekesebb, vagy gyakrabban frissül, a gyorshívót biztos megnyitod párszor, aztán látod, hogy jé itt van egy új hír xy-ról, érdekes, na ezt akkor megnézem. Aztán akár az oldalon, akár rss-ből elolvasod rendesen. Pedig lehet amúgy nem is nézted volna meg az rss-eket, mint ahogy az időjárás előrejelzést se néznéd olyan gyakran, de egy kósza pillantásból kiszúrhatod a widgetről, vagy szintén a gyorshívóról, hogy bizony holnap eső lesz. Vagy esetleg olyan rövid hír, hogy annyi is elég amit itt ránézésre megtudsz belőle.
Mondjuk nagyon nekem se mozgatta meg a fantáziámat, de ilyen módon tudnám elképzelni, ill. használni.

Mihics Zoltán (Med1on) 2014.09.18. 14:37:45

@Tebi: Pontosan erről van szó, amit itt leírtál. Talán még jobban is megfogalmaztad, mint én. :)
süti beállítások módosítása