Magyar Opera

Cats by Opera

Az iPadre szánt Opera, a Coast fejlesztői egy igen érdekes kezdeményezéssel álltak elő. Az érintőképernyő lehetőségeit kihasználva egy olyan felületet készítettek, ami tökéletesen illeszkedik a macskák testfelépítéséhez. A felhasználói felület több frissen szabadalmazott technológiát is tartalmaz:

  • A TongueTouch® a nyalással történő görgetés megkönnyítésére szolgál.
  • A PawPredict® egy olyan speciális fordítószoftver, ami képes URL címekké alakítani az inputot, ha a macskánk átsétál a tableten. A 34lkr34tottttt4<<<….uuuu kifejezést például villámgyorsan képes lefordítani a www.catnip4u.com címre.
  • A Catified Speed Dial külön a macskák számára összeállított gyorshívó bejegyzéseket tartalmaz, hogy házi kedvenceink minél gyorsabban elérhessék a kedvenc weboldalaikat.

A fejlesztés hátteréről Huib Kleinhout nyilatkozott:

Az interneten rengeteg dolog a macskák körül forog, mégsem létezik olyan böngésző, amivel a macskák ezt ki tudnák élvezni. Rádöbbentünk, hogy ezen változtatnunk kell. Az a munkánk, hogy böngészőt készítünk, aztán este a macskáinkkal játszunk. A macskáknak viszont apró mancsaik vannak, ezért nehezen tudnak velük pontosan navigálni. Mi azonban nem csak átméreteztük a felhasználói felületet, és bedobáltunk pár funkciót, hanem megpróbáltunk a macskák fejével gondolkodni. Úgy gondolom, hogy ez sikerült, és ennek az eredménye mától el is érhető a Cat Store-ban.

A terméket természetesen tesztelték is, az eredményeket pedig videó formájában foglalták össze:

A Cats by Opera jelenleg még nem elérhető az App Store-ban, de addig is be lehet szerezni a legközelebbi kisállat kereskedésből.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr385889097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása