Magyar Opera

Díjeső az Operánál

Az Opera legújabb kiadásai több díjat is besöpörtek az elmúlt napokban.

A cég új iPad-re írt böngészője, a Coast megnyerte a "leghasznosabb alkalmazás" és az "év alkalmazása" díjat a norvég AppWorks rendezvényen. Ugyanezen az estén nyerték meg a "legjobb szoftver" díjat a nemzetközi WebIT Kongresszuson.

A 17-es asztali verzió is nyert azonban egy díjat, méghozzá a brit MacWorld szerkesztői ajánlását. Összességében jobbnak tartják, mint a Safari, és külön dícsérték a Discover és az Off-road mód (Turbo) funkciókat. Az előbbi úgy látszik, hogy az angoloknak tényleg tud hasznos tartalmakat ajánlani, az utóbbit viszont nem elsősorban a gyorsabb oldalbetöltés miatt. Mivel gyakorlatilag proxy-ként működik, a segítségével el tudnak érni olyan oldalakat is, amiket a brit szolgáltatók szűrnek. Érdekes azonban, hogy még az Apple rajongók is hiányolták a könyvjelzőzést. Bár látnak fantáziát a gyorshívó ilyen célú használatában, a könyvjelzősáv mégis hiányzott nekik.

A norvég cukrászok tehát örülhetnek, mert az Operánál mostanában ipari mennyiségű torta fogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr195621095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Teddy Beer 2013.11.08. 19:21:06

ez alapjan a wingogi a bongeszo haboruban nobel-bekedijat erne

Mihics Zoltán (Med1on) 2013.11.08. 22:51:23

"The Desktop team is now off to eat some well deserved cake!"

Ezzel azért igencsak erősen lehetne vitatkozni. :D
süti beállítások módosítása