Magyar Opera

Kiegészítő ajánló: TextBoXpander

Sok helyre írsz kommentet, hozzászólást? Néha, gyakran vagy éppen majdnem mindig elég hosszúra sikerül és utálsz hangyaf@sznyi szövegdobozokban fel-le scrollozni? Ha igen a válaszod, akkor a most következő kiegészítőt neked találták ki. Ugyan egy ideje már az Opera is beépítve tartalmazza a szövegdobozok átméretezhetőségét (UserJS és kiegészítő pedig évek óta van rá), de ez folyamatos manuális user interakciót kíván, ami egy idő után egyhangú és idegesítő tud lenni.

Ugyancsak régóta létezik már Autogrow Textarea Plugin, de ezt valahogy nem akaródzik senkinek implementálni a saját oldalára. Így hát ha a hegy nem megy Mohamedhez alapon christoph142 készített egy nagyszerű, hiánypótló kiegészítőt TextBoXpander néven, amely megoldja a fent taglalt problémát.

Nem kell beállítani semmit, annyi a dolgunk, hogy telepítjük és élvezzük a hatását. De ha mégis szeretnénk testre szabni, erre is van lehetőségünk. Egy legördülőmenüből kiválaszthatjuk, hogy milyen irányokba szeretnénk méretezni. Az alapbeállítás "horizontális", de ehhez jobb, ha csak a kísérletező kedvűek nyúlnak, ugyanis a vertikális tud csodákat művelni, tekintettel arra, hogy milyen gányolt weboldalak vannak manapság... Ezen felül még a transition effektus sebességét is meghatározhatjuk egy csúszkával.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr965135059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

más vélemény 2013.03.15. 14:27:40

Ez nagyon jó cucc.... Kösz penge..

MosoMasa 2013.03.16. 20:42:51

Fascebook alatt gáz - és nem jön elő a beállítása

Mihics Zoltán (Med1on) 2013.03.19. 23:02:28

@_mps_: Még ilyen ellenszenvet Opera kiadás ellen nem éreztem. :D
süti beállítások módosítása