Magyar Opera

A My Opera DDoS támadás alatt

Ahogy sorsdöntő gazdasági fordulatoknál már csak lenni szokott, valamelyik önjelölt internetes ellen-csoportnak ez nem tetszik és úgy gondolják, hogy DDoS támadásokkal jobb belátásra bírják a szóban forgó céget. Ezek után többnyire épp az ellenkezőjét érik el. Növekvő biztonság, szigorodó törvények és precedens ítéletek.

De visszatérve a My Operára, valószínűleg valakinek nem tetszik, hogy a Facebook felvásárolja őket, aztán most úgy gondolja, hogy a támadás miatt a gatyájukba szarva sztornózzák az egész üzletet.

El kell keserítenem az idealista LOIC huszárokat, ez nem így működik. Az üzlet ettől függetlenül nyélbe lesz ütve, maximum sok, a My Opera szolgáltatásait használó felhasználónak okoznak átmeneti kellemetlenséget vele. Makacs dolog a kapitalizmus, de ez van.

Szóval a My Operások már dolgoznak a problémán.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr34556078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nameless® · http://dirtywindows.hu/ 2012.05.30. 22:35:58

De rohadtul szánalmas ez az egész. Az is jó volt aki animated png képet rakott avatarnak anno a bug idején, de ez mindenen túl teszt.

Zsüi_ 2012.05.30. 23:02:41

"Az üzlet ettől függetlenül nyélbe lesz ütve." Ezt hol olvastad?

Teddy Beer 2012.05.31. 01:30:34

@Nameless®: "Az is jó volt aki animated png képet rakott avatarnak"

Like a boss!

ÁrPi 2012.05.31. 09:26:52

@Zsüi_:

"Az üzlet ettől függetlenül nyélbe lesz ütve."

én azt mondanám:
ugyan-ugyan, csak annyit akart penge mondani, hogy üzletianalitikai aspektusból egy-egy partikuláris DDOS attak a myopera site ellen NEM (feltétlenül) releváns az üzlet megkötésének esélyeire nézve. :-)

Megjegyzem:
Mégis annak örülnék (vagy örülhetnénk), ha (pl.) a Ghostery nem csak "almost full"
blokkolást tudna majd majdan a face-val tolt Operával is megvalósítani...
( Mi erre az esély? )

Mesant 2012.05.31. 11:33:01

Mindenesetre két snapshot kijött 1438/1439.
süti beállítások módosítása