Magyar Opera

2009 legjobb Opera alkalmazásai

A Choose Opera kiválogatta a tavalyi év 10 legjobb minialkalmazását és Unite alkalmazását, úgyhogy ha eddig nem próbáltad még ki ezeket, vagy korábban nem győztek meg, akkor most ezekkel érdemes lehet tenni velük egy próbát.

Bár az Opera 10.2 alfához készült, de működik a korábbi verzióval is, úgyhogy próbáld ki a 20%-kal királyabb Twitter alkalmazást!

Twitter Opera 10.2 Alpha

Ossz meg 10 gigabájtot 10 másodperc alatt a fájlmegosztó alkalmazással. Nincs több FTP és külső alkalmazás, csak a megosztott fájlok!

Fájlmegosztó

Régi kedvenc játékunk, ez szokott bejönni akkor is, amikor frissítik a My Operát.

Bubbles

Ha feltöltés nélkül szeretnéd megosztani a képeidet, ez a legjobb módszer hozzá!

Képmegosztó

Oszd meg a zenéidet az összes barátoddal, vagy válaszd ki őket. Érd el az összes otthoni zenédet bárhol is vagy!

Médialejátszó

A legegyszerűbb mód arra, hogy szerkeszd és formázd a hozzászólásaidat. A szerkesztőben azonnal látod a formázásokat, és kiexportálhatod HTML formában is.

Vista Editor HTML

A legkönnyebb módszer arra, hogy a fájljaidat egyik gépről a másikra mentsd. A Document Sync ezt magától elvégzi az Opera Unite segítségével.

Document Sync

Ez a színválasztó alkalmazás online szerkesztéshez nélkülözhetetlen, több lehetséges bevitel és kimenet között választhatsz benne.

A szivárvány színei

Kösd össze a webkamerádat az Opera Unite-tal egy valóban személyes élményhez! Az utolsó verzió már chatszobát is támogat.

Webcam

Kövsd az idő múlását ezzel a stílusos retró naptárral.

Naptár óra

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr851656149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

awking 2010.01.08. 13:20:38

Többnyire egyetértek ezekkel, de nekem hiányzik a UJS Manager, és az egyik személyes kedvencem, a Collection Manager.
Az új Twitteres minialkalmazás meg a világért nem akar belépni (bár lehet Twitter bibi)

Teddy Beer 2010.01.08. 14:41:34

Sajnos nem nagyon van Unite user az ismertségi körömben. Pl. a photo sharinget tudnám mire használni. A többi nem izgat. Mintha egyedül seedelnék. Persze ha gyors a feltöltésed, akkor mehet bármi, de mobilnettel még a seedelés is kerülendő, mivel nem korlátlan. A hajam az égnek állna, ha valaki zenét kezdene el hallgatni a gépemről. Amíg nem terjed el az FTTP, addig részemről felejtős. Bár ha csinálok egy torrentet, akkor ugyanott vagyok, szóval a fájlmegosztás felejtős. Amúgy remélem hogy a következő verziónál lefordítják az alap alkalmazások nevét is magyarra.

awking 2010.01.08. 14:46:40

@Teddy Beer: Az alap alkalmazások nevét nem kell lefordítani, annyi az egész, hogy átnevezed. :) A kép és fájl megosztót, CSevegőt, stb. én mind átneveztem magyarra, még az URL-ben is.

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2010.01.08. 14:52:34

@Teddy Beer: Aztán magyar nyelvű Windows 8 is majd Ablakok 8 néven fog kijönni és lesz benne egy kitekintő gyorsvonat. :D

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2010.01.08. 15:21:25

@Teddy Beer: Elvileg le vannak fordítva, csak még nem került be :) Szokás szerint nem gondoltak a fejlesztéskor a fordításra, így aztán ebből probléma lett. A másik, hogy ezek a MyOperához vannak kötve, aminek a fordítása már eléggé elavult, és még nem tették fel az új stringeket, amiket le lehetne fordítani.

ap · http://premiumlivesets.hu 2010.01.08. 16:04:28

én csak egyet használok, és szerintem az a legjobb :D

widgets.opera.com/widget/4536/

Teddy Beer 2010.01.08. 23:56:39

@Karbonade: Ráadásul ez még csak a jéghegy csúcsa: unite.opera.com/
süti beállítások módosítása