Magyar Opera

Torrent kereső panel Operában

A következő tipp főleg a hardcore torrentezőknek szól, de a többiek is hasznát vehetik. A lentebb látható, BleedingHeart által készített keresőpanellel mostantól nem kell sem gugliznunk, sem 30 oldalon megnéznünk, fent van-e az általunk keresett tartalom, egyszerűen csak írjuk be a keresőmezőbe, pipáljuk be a kívánt oldalakat (vagy csoportokat), majd kattintsunk a Search gombra, vagy nyomjunk egy Enter-t.

A "telepítéshez" nem kell semmilyen különleges trükk, egyszerűen kattintsunk a linkre és mentsük el a kívánt könyvjelzőmappába. Ennyi, innentől már csak (ha nem lett volna nyitva) nyissuk meg az oldalsávot és azon belül kattintsunk a torrent-kereső panelra, vagy az ikonjára.

Megjegyzés:Minden oldalt, vagy túl sok oldalt csak akkor jelölj be, ha elég erős géped van, mert egyszerre nyitja meg a találati eredményeket, minden oldalt külön tabon.

Torrent Search (eredeti)

Elvégeztem rajta néhány módosítást:

  • Nevek magyarítva.
  • Kibővítve a népszerűbb feliratkereső oldalakkal.
  • Kibővítettem két magyar torrentkeresővel. Zárt trackereket nem akartam hozzáadni, de ez a két kereső zárt trackereken is keres.

Torrentkereső (módosított)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr301504055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[HEJ] 2009.12.01. 21:25:37

Hello,

szuper otlet.
Mondjuk gyors tapasztalatom szerintem erdemes uj opera ablakban megnyitni, mert ugy konnyu bezarni tobb tucat talalati oldalt, ha mar valamelyiken megvan amit kerestunk.
Aztan a "Search" gomb az valojaban mindket nyelvu verzioban "Go".

Illetve en kicsit testreszabom a forrast, es a 3 nagy helyett, amelyek lehuztak a rolot (mininova,demonoid es a kaloz öböl) szerintem erdemesebb ezeket bevenni a listaba: isohunt, torrentzap es sharereactor.

tonda 2009.12.01. 22:03:48

Ez mekkora már!:) Köszi szépen Penge!

Bácsfi Diána a Centrálból 2009.12.01. 22:35:00

@[HEJ]: Az leírnád nagy vonalakban hogy hogyan lehetne testre szabni a forrást? Az isohunt nekem is kéne. Ill. netán pár zártat is be tudnék tenni amin bent vagyok.

[HEJ] 2009.12.01. 23:38:32

@Bácsfi Diána a Centrálból:
Gondolom ugy, hogy elmented lokalba az a html-t, megnyitod valami szovegszerkesztoben, kicsereled Te is mondjuk a mininova soraban szereplo ertekeket pl. az isohunt megfelelo url-jeire.
Ehhez talan erdemes elobb megnezni, hogy az isohunt keresomezojeben jobb gombot nyomva a "create search" milyen kereso-url-t hoz letre (vagy preferences/search/edit/details alatt megnezni)

A zart -de altalam latogatott- oldalak kozotti keresest lehet en is megfontolom, es kirakom 1 sajat blokkba.

Az elmentett, modositott html pedig mar konnyen berakhato bookmark panelnek (akar helyi geprol, akar sajat weboldalra felrakva elobb).

meneruwa 2009.12.02. 06:24:37

pechedre a mininova bezárta kapuit :S azt ki lehet venni belőle

Bácsfi Diána a Centrálból 2009.12.02. 09:12:50

@[HEJ]: Köszönöm! Sikerült és hibátlan.

tdaniel 2009.12.02. 10:04:12

sajnos a mininova-t bezárják, erről már én is olvastam :(

de a keresőben még nem találtam meg az eztv-t

eztv.it/

itt is vannak tv sorozatok, én mindig innen töltök le

ezt is bele lehetne tenni a keresőbe

és kösz a keresőt, szuper

Bácsfi Diána a Centrálból 2009.12.02. 10:41:33

@tdaniel: Az eztv-vel az a baj, hogy nincs az oldalon keresődoboz. Legalábbis én nem találom.

sChess 2009.12.02. 22:06:06

Én normál keresőhöz keresek ilyen elven működő megoldást. A My.opera.com-on az opera panelek között van egy Search All or One Panel nevű, de az már vagy fél éve nem működik. A K-Meleon böngésző alapból tartalmazza a multisearch funkciót minden kellékével együtt. El tudnék képzelni az operában is egy hasonló megoldást.

Bácsfi Diána a Centrálból 2009.12.02. 23:39:17

@Schess: Ezzel az átírkálásos módszerrel, amit fentebb taglaltunk, simán csinálhatsz magadnak bele normál keresőket is. Egyébként nem is rossz ötlet.. :)

Koenigsberger 2009.12.07. 15:49:19

Diána: van keresődoboz az eztv-n + legördíthető sorozatlista, csak néha leszedik (idézem):
"Search disabled during high load period."
Kitartás!

[HEJ] 2009.12.08. 10:15:31

Nna, elkeszultem en is a fenti okossag sajat szajiz szerint testreszabott verziojaval, aki megkukkantana, innen tudja letolteni, aztan berakni az ismert modon kell bookmark - panelre.
www.4shared.com/file/167835759/5d9fd1b1/torrenthejz.html

Amit valtoztattam:
kigyomlaltam a megszunt trackereket. Elso blokkba kiemeltem a meta-torrent-keresoket (usniff,speckly,bitsnoop), 3 hazai keresot. Redukaltam a szerintem nem ide valo filmkritika keresoket (rottentomatoes) - nem is ertem, mit keresett itt. Es 3-4 rapidshare indexalo keresooldalt is bedolgoztam.
Csinaltam 1 gombot, mely az osszes checkboxot torli.

Illetve mar csak 1 dolgot nem ertek a felhasznalt html koddal kapcsolatban, operan kivul minden bongeszoben mukodik, hogy a szekciok savjara klikkelve azokat ossze lehet csukni, ki lehet nyitni :( Na ez az expandIt() fv. milyen javascript ok miatt nem mukodik?

penge™ · http://www.thevenusproject.com/ 2009.12.08. 11:44:16

@[HEJ]: Köszi, egész jó lett. Bár a "Ne" gombnak nem tudom mi a funkciója, mert még legalább törölné egy kattintással a beírt szöveget, de így...

Szóval beraknám én, de sajnos az .mht-t nem szereti a szerver (nem a htaccess a baja, hanem valami más): www.magyaropera.info/File/torrentHEJz.mht

Sőt, nem is a HTML tag előtti és utáni részek, mert anélkül is próbáltam, úgy viszont localhostból sem megy.

[HEJ] 2009.12.08. 14:40:22

A Ne... funkcioja az, hogy az osszevissza korabban bepipalt checkboxokat torli. A reload page sajna nem jo, mert az a cookie-kbol visszaszedi a legutobbi keresesed soran elmentett pipakat, es eddig szerintem fajoan hianyzott 1 funkcio, mely az osszes csekbokszot uriti.
A szovegmezot is torolni, nem hiszen, nagy kunszt lenne. egy form.reset() kb. az egesz.

Az .mht-t nem ertem, amit en netre kiraktam az pure html formatumu...
süti beállítások módosítása