Magyar Opera

Játék: 1001 komment a MyOperának

Az új MyOpera nem csak új nyelveket, köztük a magyart, hanem sok más újdonságot és fejlesztést is hozott, többek között a hozzászólások kezelésében. Most ezt szeretnék az operások letesztelni, és ebben kérik a ti segítségeteket: szeretnének az egyik bejegyzésben 1001 hozzászólást elérni. Mivel ez még a Homáron sem megy olyan egyszerűen, így egy kicsit rásegítettek a dologra, és felkínáltak egy jó adag SteelSeries nyereményt azoknak, akik hozzászólnak a megadott bejegyzéshez.

Ezúttal semmire nem kell tudni a választ, nem az első nyer, hanem a hozzászólók között sorsolják ki a különböző informatikai kütyüket. A nyeremények között játékokhoz használt kiegészítők vannak, mint például fejhallgató, egérpad, lézeres egér és billentyűzet, többféle is (a részletes listát a MyOpera bejegyzésben találhatod meg).

A hozzászólásban nem írhatsz bármit, hanem arra kell válaszolnod, hogy te mit szeretsz az Operában? (Lehetőleg angolul, bár ez nem volt kikötés.) Mindenki csak egyszer szólhat hozzá. A hozzászóláshoz szükséged lesz egy MyOpera loginra is (ha van OperaLink felhasználód, akkor azt itt is használhatod).

Ha szeretnél tész venni a játékban, ehhez a MyOpera bejegyzéshez kell hozzászólnod.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr68992066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagykócsag 2009.03.09. 23:37:30

Köszi a tippet.
Jó ötlet az operától ez, erősíti a közösségi érzést és jó poén. ügyes.
süti beállítások módosítása