Magyar Opera

Június 19-én jön a Dimension

Aki feliratkoztak az értesítőre, azok ma kaptak egy levelet az Opera Mini új verziójáról, amely a Dimension nevet kapta. Ezek szerint az új, beta verziót június 19-én teszik közzé, vagyis 5 nap múlva, jövő hét kedden.

A bejelentés óta még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan miben áll ennek az új verziónak az újdonsága. Az biztos, hogy a kódot szinte teljesen újraírták, így még gyorsabb lesz, mint az előző verziók, jobban követi a szabványokat is. Az eddigi találgatások alapján a legvalószínűbb funkciónak az online szinkronizálás tűnik, de pontosat még nem lehet tudni.

Ha egy évvel ezelőtt böngészni akartál a telefonodon, akkor venned kellett egy csillogó, drága telefont, vagy kínozhattad magad az unalmas WAP tartalmakkal. Az Opera Mini felrúgta a szabályokat, és megadta az embereknek azt a szabadságot, hogy a teljes Internetet elérjék az átlagos telefonjukkal is. Mostanra már az emberek elvárják, hogy ugyanazt a Webet érjék el, ugyanazokat az oldalakat lássák, ellenőrizhessék a leveleiket, képesek legyenek blogolni, bárhol is tartózkodnak éppen. Ez volt a mi küldetésünk az Operánál a kezdetektől fogva - ledönteni a hozzáférés korlátait. Ez a felhasználóink nélkül nem sikerülhetett volna, hiszen ők segítettek terjeszteni a hírt. Ezért mindig is hálásak leszünk.

Opera Mini 3.1.2

Nem, ez még nem a Dimension, csak egy kisebb javítás az előző verzióhoz, viszont sok Opera Mini használónak lehet hasznos.

Ez a változat elsősorban kapcsolódási problémákat javít, úgyhogy ha gondjaid voltak a netezéssel, vagy egyáltalán nem sikerült kapcsolódni a Minivel, akkor érdemes ezt a verziót kipróbálnod. Akinek semmi gondja nem akadt, az valószínűleg jobban jár, ha nem frissít, mert bizonyos esetekben elveszhetnek az előző verzió beállításai és könyvjelzői (ez egyes telefonok hibája, a többség esetében jól működik a frissítés).

A frissített Opera Minit az operamini.com oldalról töltheted le a telefon beépített WAP böngészőjével.

süti beállítások módosítása