Magyar Opera

Frissült az Opera Mini

Pár napja megjelent egy kisebb javítás az Opera Mini javás böngészőhöz, ami több telefonhoz is tartalmaz javításokat, bár hogy pontosan mit is javítottak, azt nem lehet tudni. Azért a következő telefonokon érdemes lehet frissíteni az Opera Minit:

  • Sony Ericsson T610 sorozat
  • Sony Ericsson P910
  • BenQ SXG75 és EF81
  • Palm Treo 650
  • stylus ceruzás eszközök
  • az összes Siemens telefon

Az Opera Minit a mini.opera.com címről lehet letölteni, akár magyarul is.

Egérmozdulatok Operában

Az egérmozdulatok az Opera egyik legnépszerűbb funckiója, viszont sokan még most sem tudják, hogyan használhatják ezeket, vagy pedig kizárólag visszalapozásra és esetleg az oldal bezárására használják őket. Pedig az egérmozdulatokkal egy kis gyakorlás után sokkal több parancsot lehet kiadni, ráadásul lehetőség van arra is, hogy saját parancsokat készítsünk a gyakoribb műveletekhez.

A legtöbb egérmozdulatot úgy tudod elvégezni, hogy lenyomod az egér jobb gombját, közben elhúzod az egeret valamelyik irányban, majd elengeded az egérgombot. Azok a vonalak, amelyeket a lenyomott egérgomb mellett „rajzolsz”, meghatározzák, hogy milyen parancsot adsz ki az Operának. Ha például balra húzod az egeret, akkor visszalépsz az előzményekben, míg ha jobbra, akkor előrelépsz (ugyanúgy, mint a Vissza és Előre gombok esetében).

Az alábbi listában megtalálhatod a leggyakoribb egérmozdulatokat. Próbáld ki, használd őket egy ideig, hamar meg lehet szokni.

Tovább...
süti beállítások módosítása