Magyar Opera

Opera 9 beta 2

Opera 9 beta 2

Megjelent az Opera 9 második beta verziója, amely megegyezik a legutóbbi előzetes verzióval. A megrögzött tesztelők nem sok újdonságot fognak találni benne, de a bejelentés szerint a következő heti előzetesekben több újdonság is várható még. Az új beta továbbra is elérhető a régi és az új telepítővel egyaránt, és torrentben is letölthető minden platformra.

Az új beta viszont több újdonságot is tartalmaz az előző betához képest: a widgetek kezelése megváltozott, megszűnt az elsötétített képernyős megoldás, és a widgetek kaptak egy saját menüt és panelt. A widgeteket mostmár nem csak az ablakok fölé, hanem mögéjük is lehet tenni. Több javítás történt a levelezőben, a BitTorrent kezelésében és a böngészőmotorban is.

Egy másik érdekes újítás, hogy az Operát el lehet indítani más felbontásban is, a következő paraméterekkel (az Opera bezárásakor visszaáll a régi felbontás):

Opera /ScreenWidth 800 /ScreenHeight 600

Ha hibát találsz ebben a verzióban, ne felejtsd el jelezni a hivatalos fórumon. Az Opera 9 végleges verziójának megjelenésére június körül számíthatunk a pletykák szerint.

süti beállítások módosítása