Magyar Opera

Opera Mini Blackberry és Palm Treo készülékekre

Az Opera Mini a mobiltelefonok után még több hordozható készüléken érhető el, továbbra is ingyenesen. Mostantól Blackberry and Palm Treo készülékeken is használható a böngésző, amellyel jelentős adatforgalmat lehet megtakarítani úgy, hogy közben a weblapok is olvashatóbbak lesznek.

Csak 2006 első negyedévében okostelefonokból és PDA-kból 42,1 milliót adtak el a Gartner jelentése alapján. Mivel az Opera ebben a szegmensben piacvezető, így ez akár több millió felhasználót is jelenthet az Operának.

Az Opera Mini idén februárban jelent meg, és azóta 7 millió felhasználó több, mint 1 milliárd weblapot nézett meg vele. A leggyakoribb oldalak, amelyeket a telefonokról használnak: Google keresések, Gmail.com, Friendster.com, MySpace.com, Yahoo Messenger és hi5.com.

Szokás szerint a bejelentéshez egy játék is kapcsolódik: írd le, hogy miért lenne szükséged Opera Minire egy okostelefonon, és nyerhetsz egy készüléket a fenti típusok közül.

Kapcsolódó linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr5916614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

opera10 · http://my.opera.com/Lali19871014/blog/ 2006.10.24. 22:33:58

Vodafone gprs wappal nem müködik a mini? Kell hozzá gprs internet is?

hatasu 2007.11.28. 15:27:40

Nekem azért kell, mert ami alapból rajtavolt, azzal nem ment a net. Bár ezzel sem megy még, de még csak most töltöttem le. Blackberry 8700g-m van, de lehet nemsoká földhöz csapom.

Lali_ 2007.11.28. 15:31:09

hi, ez egy jó régi bejegyzés, azóta nekem működik vodával+GPRS wappal a 4-es mini. Kellenek a beállításaim?
süti beállítások módosítása