Magyar Opera

Manager Liga kvíz

Már többször írtam, hogy az Operások nagyon szerethetik a focit, mert szinte minden hónapban felbukkan valami a focival kapcsolatban az Operánál. Eddig még a Foci VB küröli általános őrület részben magyarázattal szolgált a rajongásra, viszont ennek már az utórezgései is rég lecsengtek, mégis megjött menetrend szerint a következő focis játék az Operától.

Az új játék egy 11 játékosból kérdésből álló kvíz, amit az Opera a Manager Liga (egy online focis játék) segítségével hozott össze. A kérdések ebből kifolyólag főleg a focival foglalkoznak, az egyetlen Operás kérdés már-már kakukktojásnak hat. A kvíz kitöltésével azért még érdemes lehet megpróbálkozni, mivel a kitartók közül valaki egy Sony Ericsson M600i telefonnal lehet gazdagabb, feltéve hogy szeptember 15-ig helyesen válaszol a kérdésekre.

A helyes válaszokat lehetőleg ne ide küldjétek be, ellenkező esetben mind piros lapot kaphatunk. Sok sikert a töltögetéshez, és hajrá Opera! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr4614035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása