Magyar Opera

Kérdezz a CSS alkotójától

Hakon Wium Lie

Az Opera Watch hamarosan interjút készít az Opera technikai igazgatójával, Hakon Wium Lie-vel. Az ő ötlete alapján készült el a CSS stílusleíró nyelv 1994-ben, amely mára teljesen átformálta az Internet megjelenését; nemrég ugyanebből a témából doktorált. Később ő javasolta az Acid2 teszt elkészítését is, amely egy kihívás volt a Microsoft felé, mivel azt ígérték, hogy az Internet Explorer 7 sokkal jobban fogja támogatni a CSS szabványt, mint elődje.

Ha kérdezni szeretnél tőle bármilyen témában (CSS, Acid2, szabványok, Opera, Firefox vagy mi a kedvenc színe), akkor a kérdésedet tedd fel az Opera Watch oldalán. A válaszok kb. egy hét múlva jelennek meg a fenti blogon. Az interjú bekerül az Opera Bits következő számába is, amely ezentúl inkább technikai jellegű dolgokkal fog foglalkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr408357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefi · http://mefi.be 2006.04.07. 12:09:47

Azigen, nem is tudtam, hogy a CSS az ő gyermeke.
süti beállítások módosítása