Magyar Opera

Opera 8.52

Megjelent az Opera 8.52, az Opera új, főleg biztonsági javításokat tartalmazó verziója. A telepítése minden Opera felhasználónak ajánlott. Az új verziót elég egyszerűen rátelepíteni a régire, minden beállítás (köztük a használt nyelv is) megmarad. A frissítést a Súgó > Új verzió keresése menüpont használatával is el lehet végezni.

Az új verzió a bejelentés szerint minden támogatott nyelven elérhető lesz, az új verziók folyamatosan kerülnek fel az Opera oldalára. Sajnos a magyar nyelv nem élvez prioritást az Operánál, így várhatóan csak az utolsó körökben kerül majd ki az újabb magyar fordítású telepítő. Mivel a nyelvi fájl az utolsó hivatalos verzió óta nem változott, így a megjelenésig nyugodtan használható a 8.51, vagy akár a 8.01 fordítása is. A hivatalos fordításokat az Opera oldaláról lehet letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr555035

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: check this link right here now 2018.01.12. 17:19:03

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2006.03.10. 14:23:10

Tényleg, nem tudja valaki, hogy magyar szövegfelolvasó van-e már az Operahoz, mert ugye magyar zsövegre használhatatlan az ami bennevan.
süti beállítások módosítása