Magyar Opera

Közös ikon a hírcsatornákra

Hírcsatorna

Az Internet Explorer 7 fejlesztése során lehetett először hallani arról, hogy ők is a Firefox narancsszínű RSS emblémáját fogják használni az RSS hírcsatornák megjelenítésére. Az Opera már régóta támogatja az RSS hírcsatornákat (annak idején magyar nyelven nem is nagyon volt még ilyen csatorna), és egészen mostanáig egy kis kék RSS emblémával jelölte, ha hírcsatornát talált egy lapon.

Nemrég azonban az Opera főoldalán megváltozott a hírcsatorna megjelenése, és ők is a Firefox narancssárga ikonját használják. Bár erről még semmilyen bejelentés nem érkezett, ez azt valószínűsíti, hogy az Opera 9 is csatlakozik a közös "szabványhoz", és az új verzió már ezt az ikont fogja használni a hírcsatornák megjelenítésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr894936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása