Magyar Opera

Szilveszteri meglepetés az Operától

Kiderült az Opera szilveszteri meglepetése: kibérelték a New York-i szilveszteri bulira a Time Square kivetítőjét, és azon az egyik Opera felhasználó fényképe fog megjelenni a bérelt időre! Ez a szerencsés felhasználó fogja képviselni a teljes Opera közösségét. A kivetítő 54 négyzetméteres, és egy hétig naponta legalább 9 alkalommal jelenik majd meg rajta ez a bizonyos reklám és fénykép. A reklámot legalább 1 millióan fogják látni.

Ráadásul ez a szerencsés felhasználó akár te is lehetsz. Csak annyit kell tenned, hogy elküldöd az Operának a fényképedet egy indoklással, hogy miért téged válasszanak ki! Nyitnod kell egy új fórumot ezekkel az adatokkal, és a többiek szavazhatnak rád. A nyertes nem csak a reklámba kerül be, hanem az Opera elviszi repülővel (vagy biciklivel) a fesztiválra is New York-ba egy barátjával együtt.

Közben egy másik játékon minden nap nyerhetsz egy Opera pólót, ha helyesen válaszolsz a feltett kérdésre.

Frissítés: a játékot Dan Alexandru (dantesoft) nyerte Romániából.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr224747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása