Magyar Opera

Opera Mini Operásoknak

Az Opera Mini az Opera új, mobiltelefonokra szánt Java alapú böngészője, amely szinte minden Java támogatású telefonon képes működni. Az Opera Mini valójában egy vékony kliens, mivel a weblapok letöltését, formázását, tömörítését egy webszerver végzi, és a telefon csak a kisméretű végeredményt kell letöltse, ezzel megspórolhatja a sávszélességet és az oldal megjelnítéséhez és "lecsupaszításához" szükséges számításokat. Az Opera Mini ugyancsak az Opera SSR technológiáját használja (próbáld ki: Shift+F11), így a weblapok olvasható formában jelennek meg a mobilon is.

Az Opera Minit eddig csak az északi országok lakosai használhatták ingyenesen, és az Opera hamarosan más országokat is bevon a programba (bár Magyarország valószínűleg még nem kerül be a listába). Viszont a My Opera felhasználói most ingyen letölthetik és használhatják az Opera Minit Javás telefonjukon. Ha még nem vagy tag, nincs más dolgod, mint regisztrálni a My Opera oldalán és letölteni az Opera Minit. Próbáld ki, és oszd meg a tapasztalataidat a My Opera magyar fórumján.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr214752

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jadwal Bola 2019.04.13. 05:22:30

Guminő, gumipasi, szexállat - Gumibaby

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása