Magyar Opera

Opera 8.50

Megjelent az Opera új verziója, az Opera 8.50, az első teljesen ingyenes változata a böngészőnek. Az új verzió még mindig nem tartalmazza az előzetesekben kipróbálható BitTorrent letöltéseket. A változások listája a következő:

  • Nincsenek reklámok és regisztráció. A Prémium támogatás a már regisztrált felhasználóknak természetesen megmarad.
  • Új felhasználói licencszerződés.
  • Bekapcsolt böngésző JavaScript-ek. Ez a funkció eddig is megvolt, de alapesetben ki volt kapcsolva. A böngésző mostantól a verzió ellenőrzése mellett letölti a legfrissebb browser.js fájlt, mellyel a fontosabb oldalak megjelenési hibáit ki tudja javítani.
  • Több biztonsági javítás.

A magyar verzió telepítője hamarosan elkészül, addig a hivatalos magyar nyelvi fájlt lehet használni. A nyelvi fájl másoljuk be az Opera mappájába, majd a Beállítások alatt válasszuk ki a magyar nyelvet.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr904768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dwz 2006.03.10. 13:33:49

Kösz az uj nyelvi file-t!

vinczej 2006.03.10. 13:34:22

Szuper gyors verzókövetés. Gratulálok a nyelvi fájlhoz!

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 13:35:01

Az új nyelvi fájlt már jóval korábban megkapom fordítani, mint ahogy megjelenne. A probléma sokkal inkább a tesztelés. Úgyhogy ha hibát találtok, jelezzétek :)

Anonymous 2006.03.10. 13:35:31

Hali. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a magyar nyelvi file-al magyarosított 8.50 és a magyar telepítős 8.50 között.
A nyelvi file magyarítja a menüket, stb...
Ennél valamivel többet tartalmaz a magyar telepítős változat? (Gondolok itt a területi beállításokra pl.)
Köszi, sziasztok.

mzoli 2006.03.10. 13:36:02

szerintem nincs közte különbség, de erről inkább Karaj tudna egzakt info-t adni, de légyszíves a my.opera.com/magyar/forums/forum.dml?id=80 az opera hivatalos magyar fórumán tedd fel a kérdéseket és ott biztosan pontos választ kapsz.
süti beállítások módosítása