Magyar Opera

Ünneplés után

A 10. születésnapra szervezett online party igen sikeres és népszerű volt, köszönhetően az ingyenes kódoknak. Az ünneplés részletei is érdekesek:

  • A buli során az Opera IRC szerverén lehetett beszélgeni Jon S. von Tetzchner vezérigazgatóval, Hakon Wium Lie technológiai igazgatóval, és Trond fejlesztővel
  • 24 óra alatt több mint három millióan kaptak ingyenes Opera licencet
  • 24 óra alatt több mint félmillióan töltötték le az Operát az Opera szerveiről (ez új rekord). A Download.com oldaláról talán még többen.
  • Több tízezren töltötték le a fejlesztők által kreált zenét és videót
  • Több mint 250 kreatív születésnapi üdvözlet érkezett, ezekből a 100 legjobbat hamarosan viszontlátjuk

És a 10. születésnap tiszteletére ma délben megújult a my.opera.com, az Opera közösségi oldala is (bár ez egyelőre még komoly terhelés alatt van).

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr874771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pokerpelangi 2019.02.11. 06:24:07

Launch x431 pro инструкция на русском - reobrilabspin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2006.03.10. 13:29:02

Gondolom a fórummotor csere is szülinapi ajándék lenne, még ha pár nap késéssel is. Csak az abaj, hogy még mindig nemlehet elérni. :(

Nega 2006.03.10. 13:29:34

A mai naptól pedig ingyenes az Opera.

YESSSS! :)
süti beállítások módosítása