Magyar Opera

Opera 8.10 tp2 (BitTorrent előzetes)

A szabványos BitTorrent protokoll fejlesztését folytatva az Opera kiadta a böngésző következő technológiai előzetesét, az Opera 8.10 tp2-t. Ez az új verzió több hibát javít a BitTorrent protokoll megvalósításában, valamint tartalmazza a nemrég megjelent 8.02-es változat biztonsági javításait is.

Az Opera a 8.1-es verzióban változtatni szeretne az alap azonosításon is, így a telepítést követően az Opera többé nem Internet Explorerként, hanem azonnal Operaként azonosítja magát. Ez a funkció is bekerült az új előzetesbe, melytől az Opera a statisztikák javulását várja. Az Opera több helyen 1% alatt jelenik meg a látogatottsági adatokban, viszont az Opera szerint a részesedésük valójában 1-2% között van. Az azonosító cseréje problémákat is okozhat, ugyanis így össze kell gyűjteni azokat a weblapokat, melyek nem működnek az új azonosítással. Az ilyen oldalakat az Opera hibaoldalán lehet jelenteni.

A jelenlegi előzetes verzió csak a tapasztalt felhasználók számára ajánlott, mivel még komoly hibákat tartalmazhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr794777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása