Magyar Opera

Opera 8.02

Megjelent az Opera 8.02, az Opera új, főleg biztonsági javításokat tartalmazó verziója. Magyar változat egyelőre nem készült ehhez a verzióhoz (és valószínűleg már nem is fog), viszont a hivatalos nyelvi fájl már letölthető. A végleges változat nem tartalmazza a nemrég bemutatott BitTorrent klienst, mivel az további fejlesztést igényel, vagyis a BitTorrent integrálása az Operába még nincs elutasítva, várható megjelenése a 8.1-es verzió kiadásakor esedékes.

A változások listája már elérhető az Opera szerverén, mely a három biztonsági hiba javítása mellett néhány kisebb módosítást tartalmaz. A frissítés minden felhasználónak ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr334778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 13:20:56

Az Opera 8.02 egyébként éppen aznap jelent meg, amikor a Secunia közzétette a most javított három biztonsági hibát. Főleg emiatt nincs benne a BitTorrent ebben a verzióban.

mzoli 2006.03.10. 13:21:58

Hát azért nem semmi, hogy a bug nyilvánosságra hozásának napján már ki is adták a javított verziót. Bárcsak egyébb cégek is így tennének, gondolom mindenki tudja kire célzok :)
süti beállítások módosítása