Magyar Opera

Opera USB-n

Az Opera 8 használható hordozható változatban is, és ehhez hasznos segítség az Opera@USB eszköz. Ezzel lehetőség van a szükséges ini fájlok automatikus módosítására, valamint már előre tartalmaz egy reklám- és flash blokkoló beállítást. A flash kártyán káros lehet a gyakori írás, így a gyorsítótár is ki van kapcsolva, valamint az eszköztárak is egyszerűbbek.

A hordozható Opera valamivel lassabb a telepített változatnál, de mindenhol ugyanazt a felületet használhatjuk, mindenhol megvannak a könyvjelzők, jelszavak, jegyzetek, vagy akár a levelek is. Ott is lehet használni, ahol nem telepíthetünk szoftvereket, és nincs hatással a meglévő rendszerre (nem állítja át az alapértelmezett böngészőt, nem nyúl a registry-hez sem).

Megjegyzés: hasonló funkciót valósít meg az Opera Portable is.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr194787

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: shopping blog 2017.10.22. 11:22:39

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsini 2006.03.10. 13:20:13

már el is helyezkedett a pendriveon :) köszönöm

cousin333 2006.07.08. 11:10:33

Én inkább ezt ajánlanám: www.kejut.com/operaportable

Van egyszer és többször használatos verzió a 9-esből is. A merevlemezen szörfölhetsz (ergo van cache) és a végén kiírja egy config file-ba az eredményt, miközben a merevlemezről mindent leradíroz.

süti beállítások módosítása