Magyar Opera

Gyors stílusok

Az Opera stílusát egyetlen kattintással használható beállításokkal is meg lehet változtatni. Ezek a fájlok a legnépszerűbb beállításokat gyűjtik össze, melyekkel lecserélhető az Opera eszköztára, menürendszere, bőre, billentyűparancsai és egérmozdulatai.

Internet Explorer / Firefox stílus

Safari stílus

További bőröket és beállításokat a MyOpera oldaláról lehet letölteni.

Frissítés: a fenti beállítás már nem érhető el az oldalon, viszont hasonlót találhatsz itt a blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr514791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsini 2006.03.10. 13:03:26

egy valamire jók ezek az előbeállítások, hogy pár ötletet lehet belőlük nyerni azoknak, akik nem hajlandóak saját kinézetet csinálni :) én O6 óta szinte ugyanazt a beállítást használom, egy minimalista skinnel (bár azt váltani kellett mert rengeteg új gomb nem került bele), és ha van új opera akkor az értelmesebb újdonságokat ráteszem :)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 13:03:58

Persze öreg motorosok ritkán vacakolnak ilyen beállításokkal, de már többször láttam, hogy akik kipróbálják az Operát, azt nézik először, hogyan tudják exploreresíteni, vagy éppen firefoxosítani :) Ami mondjuk érthető is, hiszen ismerős környezetben jobban érzed magad. Nekik lehet hasznos az ilyen beállítás, mert azért az Opera eszköztárait nem lehet éppen úgy ráncigálni, mint ahogy sokan a Windowsban megszokták.

Dzsini 2006.03.10. 13:04:33

hát éppen úgy nem, de a jobbgomb-customize sokat segít a dolgon :)
erre is jó a 30napos túlélőtúra (sajnos eléggé szakadozik a frissülése :( )
süti beállítások módosítása