Magyar Opera

Opera 8.02 tp1

A hivatalos ftp szerveren megjelent az Opera 8.02 első előzetes verziója, de még hivatalosan nem lett bejelentve. Az új verzió több hibajavítást is tartalmaz, egyik nagyobb újdonsága a BitTorrent letöltések támogatása, egyelőre még próba jelleggel.

Az előzetes verziók letöltése és használata csak az átlag felhasználóknak nem ajánlott. Az ilyen verziókat egy külön mappába érdemes tenni, a régi változatot lehetőleg ne írjuk felül, mert később ez problémákat okozhat a végleges változat megjelenésekor.

Az új verzióhoz már letölthető a frissített magyar fordítás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr754786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsini 2006.03.10. 13:01:13

remélem az RSS dolgokon is javítanak, nagyon buta a feed-olvasója néhány más programhoz képest (formátumok, előtöltés, podcast...)
torrentezés meg - azt úgy illik, hogy állandóan fut, na most az opera ahoz kicsit túl sok forrást használ hogy éjjelnappal futva hagyjam
süti beállítások módosítása