Magyar Opera

Újabb sebezhetőség a legtöbb böngészőben

A biztonsági problémákkal foglalkozó Secunia egy újabb, minden nagyobb böngészőt érintő hiányosságot fedezett fel a JavaScript felbukkanókkal kapcsolatban. A hiányosság minden nagyobb böngészőt érint, kivéve az Opera legutóbbi, 8.01-es verzióját. A Secunia oldalán egy teszt keretében ki lehet próbálni a biztonsági probléma működését a böngészőkben.

Az Opera mindig is nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra. A Secunia oldalán az Operának 0, a Firefoxnak 6, míg az Internet Explorernek 20 foltozatlan biztonsági rése szerepel jelenleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr54796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2006.03.10. 12:50:28

most akkor itt mi is a jó?:)
mert nekem a megjelenik egy kis ablak a google előtt, fejléccel, meg benne van a cím is..

Opera 8.01 Build 7642-őt használok

Debilon

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 12:50:58

Épp az a jó, hogy megmutatja a címet... Mindkét JavaScript ablakban megjelenik a forrás, hogy "www.google.com.secunia.com", ebből látszik, hogy NEM a Google nyitotta az ablakot.

Anonymous 2006.03.10. 12:51:29

aha..köszi a segítséget:)
most már értem
süti beállítások módosítása