Magyar Opera

IE specifikus tartalmak kezelése Operában - Neptune plugin

Sokszor kerülünk böngészés közben olyan oldalakra, amelyek csak Internet Explorerrel tölthetők le. Ezen oldalak hozzáférését biztosítja nem IE alapú böngészőkben a MeadCo's Neptune plugin. Ez a Netscape kompatibilis plugin biztosítja, hogy az Internet Explorer specifikus DHTML tartalmakat és ActiveX kontrollokat más böngészők is kezelni tudják. Természetesen ezzel magunkra vesszük az ezen kontrollokkal együtt járó kockázatokat. Kiiktatni a Beépülők engedélyezése menüponttal, vagy a plugin könyvtárban megjelenő NPMEADAX.DLL fájl semlegesítésével lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr1004833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2006.03.10. 11:07:38

Sziasztok!

Hogyan lehet ezt a dolgot Operába használni? Leírja valaki pontosan?

vinczej 2006.03.10. 11:08:09

A letöltött MeadCo_Neptune.exe programot elindítva az keresi az egyes böngészők plugin könyvtárait, és oda tölti az npmeadax.dll-t, és a megfelelő böngészőhöz tartozó info file-t. Végül is csak az npmeadax.dll-re van szükség. Tehát, ha az Opera plugin könyvtárában nem található meg, mert nem az alapértelmezett Opera könyvtárban van, akkor rá kell keresni, és valószínűleg az Internet Explorer plugin könyvtárában meglesz. Onnan egyszerűen át kell másolni az Opera plugin könyvtárába (pl.egyprofilos esetben az Operakönyvtár\Program\plugins könyvtárba. Újraindítás után működni fog. (Megnézhető az Eszközök/Speciális/Beépülők menüpontban)
süti beállítások módosítása