Magyar Opera

Opera olcsóbban

Ezen a linken olcsóbban veheted meg az Operát: a jelenlegi 39$ helyett 24$-ért. A regisztráció elsősorban csak a reklámcsíkot tünteti el, egyébként az Opera nem fog "többet tudni", szinte minden funkció elérhető az ingyenes verzióban is (kivéve talán a kiosk mód). Egyetlen regisztráció minden operációs rendszerre érvényes, és egy háztartáson belül minden egyes gépre fel lehet tenni. Jelenleg a regisztráció az Opera7-re és a hamarosan megjelenő Opera8-ra is érvényes.

Frissítés: az Opera a 8.50-es verziótól ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr624843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomCat 2006.03.10. 10:54:27

wow, THX az infót. Gyorsan le is csaptam a lehetőségre :) Amúgy honnét szereztél tudomást ezen kedvezményröl? Vagy titok? :)

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 10:55:08

Nem titok, de okosabb nem leszel tőle :)
Innen: tntluoma.com/beyond30/2005/01/opera_sale_24
Egyébként én is megvettem most, és kétszer vonták le a pénzt (még zárolva van). De csak egy kulcsot kaptam, úgyhogy valószínűleg valami tévedés lesz, és nem fog átmenni a második is, hanem feloldódik a zárolás egy idő után. Mindenesetre panaszkodtam mindenhol, ahol lehetett, és most várok hogy mi lesz...

TomCat 2006.03.10. 10:55:48

Hmm... nekem minden rendben ment a regg során. Pár pillanat alatt megjött a mail az opera.com -ról, a mindenféle oprendszerhez való serialokkal, meg az operamail premium aktiváló kóddal. Aztán jött a mail a bmt micro-tol is, hogy lehúzták a zsét.

Mindenesetre, ezért jó az elektronikus számlacsomag by OTP, ott nem tud 2xeres levonás lenni, hacsak a vételár összegét teszed a virtuális mastercard számlájára. Amúgy csaknem vonják le 2x :) Főleg, hogy jelezted a problémát.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 10:56:20

Úgy néz ki megoldódott a dolog. A Bmtmicro nagyon rendes volt, kiderült hogy a rendszer lassúsága (?) miatt lett kétszer lefoglalva, de csak egyik lesz levonva. Most küldenek egy faxot a bankba, hogy az egyiket szabadítsák fel megint.

Egyébként már eszembe jutott, hogy egy barátom is járt így, amikor Romániában vásárolt hitelkártyával: kétszer lett levonva, és a hibás levonás csak két hét múlva szabadult fel, és került vissza a számlájára...
süti beállítások módosítása