Magyar Opera

Saját stílus levelekre

Az Operában lehetőség van több beágyazott elem stílusának módosítására CSS segítségével, például a levelek megjelenését is megváltoztathatjuk. Az alapértelmezett stíluslapokat az Opera Styles mappájában találhatjuk meg, a levelekre vonatkozó stílus a mime.css. Persze nem érdemes megtanulni a CSS-t ehhez, elég csak rákeresni a fenti fájlra, és máris lehet válogatni közöttük (elég az új mime.css-t bemásolni a régi fájl helyére, persze csak miután ezt elmentettük). Egy jól működő stíluslap scipio oldaláról is letölthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaropera.blog.hu/api/trackback/id/tr824845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszpee · http://bp.underground.hu/ 2006.03.10. 10:51:11

A scipiotól belinkelt mime.css az általam használt 7.6TPx alatt hibás, semmilyen headert nem jelenít meg, mert nagy kezdőbetűkkel írja a from, subject, stb. mezőket. Lowercase-re alakítással orvosolható.

CSS-t pedig érdemes mindentől függetlenül megtanulni, nekem például már nem a levelek alján, hanem szépen jobboldalt a headernél vannak a csatolt fájlok linkjei... :)

eszpee

--
[ bp.underground.hu/ | icq#20185866 | sesblog.hu/ ]

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 10:52:09

Csak böngészéshez nem érdemes CSS-t tanulni :) Bár igazad lehet, hogy aki megbuherálja a mime.css-t, azt már valószínűleg érdekelt abban, hogy megtanulja...

Én egyébként csak 7.54-el próbáltam, a fordítás tesztelése miatt jelenleg azt használom, és itt rendesen működik.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2006.03.10. 10:52:40

eszpee, esetleg megosztanád velünk a te stílusodat? - mármint a mime.css-t :)
süti beállítások módosítása